Προσφορά check-up 50 €

Προσφορά check-up 50 €

Είναι αλήθεια ότι στην ελληνική κουλτούρα η λέξη check up μάλλον δεν υπάρχει. Έχουμε τον ήλιο, τη μεσογειακή διατροφή, και φυσικά ένα χαρακτήρα που μπορεί και τα αντέχει όλα. Είναι όμως αυτό το σωστό;

Κάνοντας ένα check up ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα πάντα με το χρονικό πλαίσιο που θέτει ο γιατρός μας, σίγουρα μπορούμε να εντοπίσουμε ένα πρόβλημα υγείας πολύ νωρίτερα από τη στιγμή που θα το αντιλαμβανομασταν, όταν θα είχαμε τα πρώτα συμπτώματα.. Με αυτόν τον τρόπο δίνουμε τη δυνατότητα στον ίδιο μας τον οργανισμό να δεχτεί μια πιο ήπια θεραπεία και να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα πολύ νωρίτερα, πολύ ευκολότερα, πολύ φθηνότερα. Η έγκαιρη διάγνωση εξάλλου είναι εκείνη που θα μας μειώσει τις πιθανότητες το πρόβλημά μας να διογκωθεί, ενώ θα μας προφυλάξει και από απρόβλεπτα και πολύ μεγαλύτερα έξοδα για τη νοσηλεία μας.

Εάν παράλληλα, έχουμε ένα ιατρικό ιστορικό πιο βεβαρημένο, τότε σίγουρα δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους. Είναι δεδομένο ότι πρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση της υγείας μας, παρά να υποδυόμαστε εμείς οι ίδιοι τους γιατρούς, κάτι που είναι αλήθεια πως όλοι λίγο πολύ το συνηθίζουμε. Ένα check up θα μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες και ο γιατρός μας θα κρίνει πως θα πρέπει να πορευτούμε. Ειδικά, στις περιπτώσεις που έχουμε κάποιο βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, το check up κρίνεται απαραίτητο.

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα check-up;

H συχνότητα που είναι καλό να κάνεις ένα γενικό check-up εξαρτάται από την ηλικία σου, εφόσον βέβαια δεν υφίστανται ειδικότερα θέματα υγείας, οπότε και θα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου.

Αν λοιπόν είσαι κάτω των 40 ετών και απολύτως υγιής, δεν καπνίζεις και δεν είσαι υπέρβαρος, ένας ιατρικός έλεγχος κάθε χρόνο αρκεί.

Αν έχεις το παραπάνω προφίλ αλλά είσαι άνω των 40, τότε η συχνότητα αυξάνεται σε 1 τσεκάπ ανά εξάμηνο.

Πρέπει, ωστόσο, να γνωρίζεις, ότι η συχνότητα αυτή, καθώς και το είδος των εξετάσεων, διαφοροποιούνται αν έχεις κάποια θέματα υγείας, αν είσαι μανιώδης καπνιστής, αν ο Δείκτης Μάζας Σώματός σου είναι πάνω από τα φυσιολογικά ή αν το ιστορικό σου είναι επιβαρυμένο λόγω  κληρονομικότητας. Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός σου είναι εκείνος που θα καθορίσει ακριβώς τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις, οπότε ένα ραντεβού μαζί του πρέπει να είναι η πρώτη σου κίνηση.

Πόσο κοστίζει το check-up;

Ένας πλήρης διαγνωστικός έλεγχος στον ΔΕΙΚΤΗ ΥΓΕΙΑΣ κοστίζει 50€ και περιλαμβάνει…

Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος

Περιλαμβάνει εξετάσεις αίματος/ούρων :

Γενική αίματος
Σίδηρο
Σάκχαρο
Ουρία
Ουρικό οξύ
Χοληστερίνη
HDL / LDL
Τριγλυκερίδια
SGOT
SGPT
Γενική ούρων

Υπερηχογράφημα άνω – κάτω κοιλίας (ήπατος ,χολής , παγκρέατος , σπληνός , νεφρών , ουροδόχου κύστεως)

* Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/09/2020

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

depΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

infoΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


check up frontΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

"

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.