Έλεγχος θρομβοφιλίας

  Ποιοί είμαστε

Ο Δείκτης Υγείας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των ασθενών για άμεση, υπεύθυνη και αποτελεσματική προσέγγιση των ιατρικών τους προβλημάτων, στηριζόμενος στο σύγχρονο εξοπλισμό και το υψηλής κατάρτισης επιστημονικό δυναμικό του.

  Κατ' οίκον αιμοληψία

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ορισμένων ανθρώπων για εκτέλεση της αιμοληψίας στο χώρο τους, ο Δείκτης Υγείας σας αποστέλλει ειδικό συνεργείο αιμοληψίας, κατόπιν ραντεβού

   Προληπτικός έλεγχος

Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.


.

Κλείστε το ραντεβού σας Online εύκολα & γρήγορα

Θρομβοφιλία

Τι είναι η θρομβοφιλία

Η θρομβοφιλία λοιπόν αποτελεί μια ανωμαλία στην πήξη του αίματος η οποία και αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης θρόμβωσης.

Επειδή ακριβώς το πρόβλημα πολλές φορές είναι μη εμφανές και ενδέχεται να συμβεί στον οποιονδήποτε, πρέπει να τύχει έγκαιρης διάγνωσης και αναγνώρισης ώστε να ακολουθηθεί η κατάλληλη αγωγή και αντιπηκτική θεραπεία.

Ποιες είναι οι ενδεχόμενες επιπτώσεις της θρομβοφιλίας

Η ύπαρξη θρομβοφιλίας εκφράζεται με άμεσες και απειλητικές για τη ζωή εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα είναι το ισχαιμικό ή εγκεφαλικό επεισόδιο, η παροδική μείωση ή απώλεια όρασης, η στεφανιαία νόσος, το έμφραγμα του μυοκαρδίου, πνευμονική εμβολή ή πνευμονική υπέρταση κλπ. Είναι συνεπώς σαφές πως ο έλεγχος για την ύπαρξη θρομβοφιλίας κρίνεται καθοριστικός για την ίδια τη ζωή του ατόμου.

Πότε πρέπει να γίνεται έλεγχος θρομβοφιλίας

Υπάρχουν συγκεκριμένες περιπτώσεις ανθρώπων που παρουσιάζουν μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης θρόμβωσης και συνεπώς ο έλεγχος θρομβοφιλίας κρίνεται επιβεβλημένος.

- Γυναίκες που παρουσιάζουν φλεβική θρόμβωση που σχετίζεται με τη χρήση ορμονοθεραπείας
- Γυναίκες που καπνίζουν και είναι άνω των 50 ετών οι οποίες έχουν εμφανίσει έμφραγμα του μυοκαρδίου
- Γυναίκες πριν τη χορήγηση αντισυλληπτικών
- Γυναίκες που έχουν ιστορικό από συνεχείς αποβολές ή αποκόλληση πλακούντα ή προεκλαμψία

Πώς γίνεται ο έλεγχος θρομβοφιλίας

Ο έλεγχος ύπαρξης θρομβοφιλίας γίνεται μέσω εξετάσεων αίματος που έχουν ως σκοπό να διερευνήσουν την κληρονομική ή επίκτητη προδιάθεση για θρόμβωση. Συνεπώς, αυτό που απαιτείται από το άτομο είναι απλά η αιμοληψία.

- Γενική αίματος
- aPTT, ινωδογόνο
- Ελέυθερη πρωτεϊνη S
- Αντιρθομβίνη
- Αντιπηκτικό λύκου (LA TEST)
- FVIII (+/-)
- Αντισώματα αντικαρδιολιπινικά και anti-β2GP1
- Μοριακός έλεγχος για μεταλλάξεις
- Επίπεδα ομοκυστεϊνης πλάσματος

Πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν ασθενείς που κάνουν μόνο τον μοριακό έλεγχο ο οποίος όμως δεν είναι αρκετός καθώς ο πλήρης έλεγχος της θρομβοφιλίας πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω εξετάσεις.

Στο διαγνωστικό κέντρο του Δείκτη Υγείας μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για τον έλεγχο θρομβοφιλίας και να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που απαιτούνται ώστε να γνωρίζετε εάν ανήκετε ή όχι σε ομάδα υψηλού κινδύνου και να προλάβετε τις πολύ επικίνδυνες για την υγεία θρομβώσεις.

 

  

Κατ' Οίκον Αιμοληψία

Το διαγνωστικό κέντρο  ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και το Ιατρικό Δερματολογικό κέντρο lasers CITYMED  μετρούν 7 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας στο χώρο της υγείας.

citymed

Ο Δείκτης Υγείας είναι ενεργό μέλος του  Όμιλου AFFIDEA ο οποίος πλέον εξυπηρετεί  τα ατομικά συμβόλαια υγείας των πελατών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 

 Affidea  Εθνική Ασφαλιστική

Συνεργασίες με : SURVIVOR 2017 ΣΚΑΪ, POWER OF LOVE 2018 ΣΚΑΪ

depΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

infoΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 20:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


check up frontΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

"

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.