Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Το ανοσοποιητικό σύστημα  προστατεύει τον οργανισμό από κάθε είδους μόλυνση. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι έχουν  ασθενές ανοσοποιητικό σύστημα που μπορεί να τους κάνει επιρρεπείς σε συχνές λοιμώξεις.

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε , φέρνοντας μαζί της σιγά – σιγά και τα πρώτα κρυολογήματα και τις ιώσεις. Γιατί όμως τα παιδιά στο σχολείο αρρωσταίνουν τόσο συχνά; Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ ακολουθώντας απλούς τρόπους υγιεινής.

Οι λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος αποτελούν σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας λόγω της συχνής εμφάνισης τους ειδικότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας.Οι υψηλές θερμοκρασίες που προκαλούν εφίδρωση σε όλο το σώμα δημιουργούν εύφορο έδαφος για την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Η αύξηση των μικροοργανισμών εντός της ουρήθρας, από μικρόβια όπως (π.χ. E. coli ), είναι η πιο συνηθισμένη αιτία ουρολοίμωξης.

Συχνά το καλοκαίρι αρκετός κόσμος παρατηρεί έντονο πρήξιμο στα πόδια λόγω αύξησης της θερμοκρασίας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο οργανισμός προκαλεί αγγειοδιαστολή για να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του σώματος μέσω των αιμοφόρων αγγείων.

Το κολπικό έκκριμα είναι συνήθως ρευστό υγρό που απελευθερώνεται από τους αδένες στον κόλπο και τον τράχηλο. Το υγρό μεταφέρει νεκρά κύτταρα και βακτήρια από το σώμα και η αποβολή του μέσω του κόλπου βοηθά να κρατήσει τον κόλπο καθαρό και να αποτρέψει τη μόλυνση. Επίσης,  η φυσιολογική αποβολή των κολπικών εκκριμάτων από τον κόλπο ποικίλλει σε ποσότητα και κυμαίνεται σε χρώμα από διάφανη έως γαλακτώδη λευκή έκκριση.

Στα ινοκυστικά στήθη ελέγχεται η ύπαρξη οζιδιακών ή αδενικών ιστών. Η εμφάνιση της ινοκυστικής μαστοπάθειας είναι πολύ συχνή σε γυναίκες κάθε ηλικίας.Περισσότερο από τις μισές γυναίκες εμφανίζουν αλλαγές ινοκυστικού μαστού σε κάποια στιγμή της ζωής τους και πλέον δεν είναι κάτι που αποτελεί κάποιο είδος νόσου καθώς είναι φυσιολογικό να παρουσιαστεί.

Σελίδα 1 από 13

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.