Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Η χοληδόχος κύστη είναι ένα όργανο για το οποίο λίγοι γνωρίζουν τη σημασία του και τη λειτουργικότητα  του . Επίσης ,σπάνια γίνονται διαγνωστικές εξετάσεις για την παρακολούθηση συγκεκριμένα της χοληδόχου κύστεως , συνήθως  ο λόγος της εξέτασης είναι  κάποιο άλλο όργανο π.χ συκώτι και μαζί με αυτό βλέπουμε και τη χοληδόχο κύστη. Η χοληδόχος κύστη βρίσκεται ψηλά και στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής χώρας κάτω από το συκώτι .

Οι πολύποδες είναι μη φυσιολογικές αναπτύξεις των ιστών και παρουσιάζονται στους βλεννογόνους διαφόρων οργάνων του σώματος. Στην πλειοψηφία τους οι πολύποδες είναι καλοήθεις , εάν όμως παραμείνουν στον οργανισμό για χρόνια και δεν αφαιρεθούν , μπορεί να εξελιχθούν σε κακοήθεις όγκους .

Τα ινομυώματα είναι ένα αρκετά σύνηθες φαινόμενο καθώς παρουσιάζεται σε ποσοστό 20% - 40% σε γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία. Πρόκειται για καλοήθεις όγκους που προέρχονται από τα κύτταρα της μήτρας. Τα ινομυώματα επηρεάζονται από τα οιστρογόνα γι’ αυτό και αναπτύσσονται όταν η γυναίκα βρίσκεται στην αναπαραγωγική ηλικία όπου τα οιστρογόνα εκκρίνονται στο μέγιστο βαθμό.

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΙΤΙΕΣ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ

Όλοι μας καθημερινά χάνουμε έως και 100 τρίχες λόγω του κύκλου ζωής της τρίχας (αναγενής φάση – καταγενής φάση – τελογενής φάση) και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό είτε πρόκειται για άνδρες , είτε για γυναίκες . Όταν όμως το όριο αυτό ξεπερνιέται σε καθημερινή βάση και για μεγάλο χρονικό διάστημα , τότε θα πρέπει να εξεταστούν οι πιθανοί παράγοντες που προκαλούν την τριχόπτωση ώστε αυτή να σταματήσει ή να περιοριστεί σε κάποιο βαθμό .

 

Στη χώρα μας η θρησκευτική νηστεία του Πάσχα σημαίνει την πλήρη αποχή από το κρέας, το λάδι και τις τροφές ζωικής προέλευσης για διάστημα περίπου 40 ημερών. Έτσι λοιπόν υιοθετείται μια διατροφή πλούσια σε φρούτα , λαχανικά , ξηρούς καρπούς , όσπρια κ.α. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια σειρά από σημαντικά οφέλη για τη βελτίωση της υγείας και την αποτοξίνωση του οργανισμού τα οποία είναι : 

Σελίδα 1 από 4

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.