Άρθρα - Δείκτης Υγείας
ρευματοειδής αρθρίτιδα

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει πόνο στις αρθρώσεις και βλάβες σε όλο το σώμα σας.
Η αρθρική βλάβη που προκαλεί η ρευματοειδής αρθρίτιδα συμβαίνει συνήθως και στις δύο πλευρές του σώματος.

αλλεργίες

Η αλλεργία είναι μια αντίδραση του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε μια ξένη ουσία που δεν είναι συνήθως επιβλαβής για τον οργανισμό μας. Αυτές οι ξένες ουσίες ονομάζονται αλλεργιογόνα. Τα αλλεργιογόνα μπορεί να είναι κάποια τρόφιμα, γύρη ή κάποιο ζώο .

Covid Antibodies

Το τεστ αντισωμάτων μας δείχνει  εάν έχουμε αντισώματα απέναντι στον κορονοϊό COVID-19. Εάν το τεστ αντισωμάτων βγει θετικό σημαίνει πως στο παρελθόν μολυνθήκαμε από τον ιό ακόμη και ασυμπτωματικά και τώρα έχουμε αναπτύξει αντισώματα.  

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι το πιο σημαντικό προληπτικό μέτρο.

Ακόμη και αν το παιδί σας αναπτύξει τον κορονοϊό, πιθανότατα δεν θα είναι σοβαρό ή απειλητικό για τη ζωή. Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε παιδιά τείνουν να έχουν ήπια συμπτώματα, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Μια ποικιλία μύθων έχουν ξεσπάσει γύρω από την πανδημία του κορονοϊού.

Όπως πάντα, όταν η λέξη "πανδημία" αρχίζει να εμφανίζεται , οι άνθρωποι αρχίζουν να φοβούνται και με το φόβο έρχεται η παραπληροφόρηση.Μερικοί από τους πιο συνηθισμένους μύθους που κυκλοφορούν σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι :

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να ελέγξετε αν έχετε προσβληθεί από τον ιό – Ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στον διαγνωστικό έλεγχο.

Σελίδα 1 από 15

depΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

infoΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


check up frontΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.