Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Η έκκριση κολπικών υγρών είναι φυσιολογική και απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία της γενετήσιας περιοχής . Η κολπική χλωρίδα αποτελεί φυσικό φράγμα για τους μικροοργανισμούς και διατηρεί την ισορροπία του pH του κόλπου ώστε να προστατεύεται από μολύνσεις και να διευκολύνει τη σεξουαλική επαφή.

Ο διαβήτης τύπου ΙΙ (μη ινσουλινο-εξαρτώμενος) είναι μια χρόνια διαταραχή του μεταβολισμού που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα διαχειρίζεται τη γλυκόζη στο αίμα .Αυτό έχει ως συνέπεια κάνοντας έναν αιματολογικό έλεγχο , υψηλές τιμές σακχάρου και σχετική ανεπάρκεια ινσουλίνης.

Ως υπόταση χαρακτηρίζεται η αρτηριακή πίεση του αίματος που κυμαίνεται σε τιμές κάτω των 90/60 χιλιοστών του υδραργύρου (mm Hg) .Για πολλούς ανθρώπους η χαμηλή αρτηριακή πίεση είναι κάτι το επιθυμητό, όταν όμως συνοδεύεται με κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα τότε ίσως αποτελεί πρόβλημα για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών αποτελεί μια συχνή ενδοκρινοπάθεια η οποία επηρεάζει τα επίπεδα των ορμονών της γυναίκας.

Οι γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών παράγουν αυξημένες ανδρικές ορμόνες που λέγονται ανδρογόνα. Αυτή η αστάθεια στα επίπεδα των ορμονών προκαλεί διαταραχές στους κύκλους της περιόδου, τριχοφύια, ακμή, όπως επίσης και πρόβλημα στην αναπαραγωγή.

Οι πέτρες στα νεφρά οφείλονται συνήθως σε υψηλή συγκέντρωση μεταλλικών στοιχείων στα ούρα π.χ. ασβέστιο. Τα ούρα,  περιέχουν άχρηστες ουσίες και άλατα τα οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες αποβάλλονται κατά την ούρηση χωρίς πρόβλημα. Κάποιες φορές όμως, για διάφορους λόγους π.χ. έλλειψη νερού, αυτά τα άλατα σχηματίζουν κρυστάλλους που ενώνονται μεταξύ τους και δημιουργούν τις γνωστές σε όλους πέτρες στα νεφρά.

Σελίδα 1 από 6

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.