Άρθρα - Δείκτης Υγείας

Το κολπικό έκκριμα είναι συνήθως ρευστό υγρό που απελευθερώνεται από τους αδένες στον κόλπο και τον τράχηλο. Το υγρό μεταφέρει νεκρά κύτταρα και βακτήρια από το σώμα και η αποβολή του μέσω του κόλπου βοηθά να κρατήσει τον κόλπο καθαρό και να αποτρέψει τη μόλυνση. Επίσης,  η φυσιολογική αποβολή των κολπικών εκκριμάτων από τον κόλπο ποικίλλει σε ποσότητα και κυμαίνεται σε χρώμα από διάφανη έως γαλακτώδη λευκή έκκριση.

Στα ινοκυστικά στήθη ελέγχεται η ύπαρξη οζιδιακών ή αδενικών ιστών. Η εμφάνιση της ινοκυστικής μαστοπάθειας είναι πολύ συχνή σε γυναίκες κάθε ηλικίας.Περισσότερο από τις μισές γυναίκες εμφανίζουν αλλαγές ινοκυστικού μαστού σε κάποια στιγμή της ζωής τους και πλέον δεν είναι κάτι που αποτελεί κάποιο είδος νόσου καθώς είναι φυσιολογικό να παρουσιαστεί.

Η τριχόπτωση μπορεί να επηρεάσει μόνο το τριχωτό της κεφαλής  ή και ολόκληρο το σώμα. Επίσης , μπορεί να είναι  αποτέλεσμα  κληρονομικότητας, ορμονικών διαταραχών , αναιμίας, αποτέλεσμα παρενέργειας από κάποια φαρμακευτική αγωγή ή απλώς να αποτελεί εποχική τριχόπτωση. Ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει τριχόπτωση πιο συχνά όμως παρουσιάζεται στους άνδρες.

Το λίπωμα είναι ένα κομμάτι λίπους, το οποίο αναπτύσσεται αργά  και συνήθως βρίσκεται ανάμεσα στο δέρμα και τους μύες.Το λίπωμα έχει σκληρή υφή και εντοπίζεται εύκολα με ελαφριά πίεση των δακτύλων στο σημείο.Μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν περισσότερα από ένα λιπώματα στο σώμα τους.

Ο πόνος στα νεφρά  μπορεί να προέρχεται από κάποια ασθένεια ή τραυματισμό του νεφρού. Τα νεφρά  βρίσκονται στην πλάτη,κάποια εκατοστά πάνω από τη μέση γι'αυτό και πολλοί άνθρωποι όταν πονούν σε εκείνο το σημείο νομίζουν ότι πονάει η μέση ενώ στην πραγματικότητα το πρόβλημα βρίσκεται στα νεφρά. Οι περισσότερες παθήσεις που προκαλούν πόνο στα νεφρά επηρεάζουν συνήθως μόνο το ένα νεφρό.

Καρκίνος Θυρεοειδούς

Ο καρκίνος του θυρεοειδούς εμφανίζεται  στον θυρεοειδή αδένα - ένας αδένας σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται στην περιοχή του λαιμού, ακριβώς κάτω από το μήλο του Αδάμ. Ο θυρεοειδής αδένας είναι πολύ σημαντικός για τον ανθρώπινο οργανισμό καθώς :

Σελίδα 1 από 13

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.