NT-proBNP : Μπορεί μια εξέταση να προβλέψει την προδιάθεση για καρδιαγγειακές παθήσεις;

  Ποιοί είμαστε

Ο Δείκτης Υγείας βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των ασθενών για άμεση, υπεύθυνη και αποτελεσματική προσέγγιση των ιατρικών τους προβλημάτων, στηριζόμενος στο σύγχρονο εξοπλισμό και το υψηλής κατάρτισης επιστημονικό δυναμικό του.

  Κατ' οίκον αιμοληψία

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ορισμένων ανθρώπων για εκτέλεση της αιμοληψίας στο χώρο τους, ο Δείκτης Υγείας σας αποστέλλει ειδικό συνεργείο αιμοληψίας, κατόπιν ραντεβού

   Προληπτικός έλεγχος

Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.

Τα επίπεδα νατριουρητικών πεπτιδίων (BNP) χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα πλέον στην καρδιαγγειακή έρευνα αλλά και στην σύγχρονη κλινική πράξη καθώς έχουν ενσωματωθεί στις πρόσφατες διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες για την καρδιακή ανεπάρκεια .

H NT-pro-BNP είναι μια πρωτεΐνη νατριουρητικού πεπτιδίου η οποία παράγεται στον οργανισμό όταν ο καρδιακός μυς είναι κάτω από την πίεση . Αποτελεί ένα δείκτη ύπαρξης ή όχι καρδιακής ανεπάρκειας ή και προδιάθεσης , με μεγάλη διαγνωστική αξία καθώς καθιστά δυνατή την έγκαιρη αντιμετώπιση της καρδιακής ανεπάρκειας και την αποφυγή υποτροπής της υπάρχουσας κατάστασης που μπορεί να οδηγήσει σε νοσηλεία ή ακόμα και στο θάνατο. Επιπλέον, βοηθάει στην παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας που αφορά καρδιακή νόσο.

Σύμφωνα με έρευνες ομάδες υψηλού κινδύνου καρδιακής νόσου αποτελούν οι ηλικιωμένοι και οι γυναίκες , καθώς και τα άτομα με οικογενειακό ιστορικό .

Καρδιακή ανεπάρκεια στον οργανισμό δημιουργείται όταν η καρδιά αδυνατεί να αντλήσει επαρκή ποσότητα αίματος που είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του. Αιτίες που συνηθίζεται να προκαλούν καρδιακή ανεπάρκεια είναι η υπέρταση , οι μυοκαρδιοπάθειες , η στεφανιαία νόσος , η υπέρταση .

Η εξέταση γίνεται με απλή λήψη αίματος.

Το διαγνωστικό κέντρο  ΔΕΙΚΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ και το Ιατρικό Δερματολογικό κέντρο lasers CITYMED  μετρούν 7 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας στο χώρο της υγείας.

citymed

Ο Δείκτης Υγείας είναι ενεργό μέλος του  Όμιλου AFFIDEA ο οποίος πλέον εξυπηρετεί  τα ατομικά συμβόλαια υγείας των πελατών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 

 Affidea  Εθνική Ασφαλιστική

Συνεργασίες με : SURVIVOR 2017 ΣΚΑΪ, POWER OF LOVE 2018 ΣΚΑΪ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ


Μικροβιολογικό
Αιματολογικό
Βιοχημικό
Ορμονολογικό
Ανοσοβιολογικό
Αλλεργιολογικό
Ανίχνευση τοξικών ουσιών
Καρκινικοί δείκτες
Προγεννητικός έλεγχος
Holter καρδιακού ρυθμού
Test κοπώσεως
Holter αρτηριακής πιέσεως
Έγχρωμα Triplex καρδιάς
Ηλεκροκαρδιογράφημα
Αγγειολογικά Triplex
Υπέρηχοι οργάνων, σώματος
Ακτινολογικό
Ψηφιακή μαστογραφία
Μέτρηση οστικής πυκνότητας
Κατ' οίκον αιμοληψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 07:00 έως 21:00
Σάββατο 08:00 έως 12:00

Το προσωπικό και η διοίκηση του Δείκτη Υγείας είναι στη διάθεσή σας για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας ή διευκρίνησης χρειαστείτε σχετικά με ιατρικά θέματα, ιατρικά τμήματα που διαθέτουμε και εξετάσεις που εκτελούνται σε αυτά, υπάρχουσες συμβάσεις με ασφαλιστικά ταμεία,
κλείσιμο ραντεβού και ωράριο λειτουργίας.


ΠΛΗΡΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Έχει πλέον αναγνωριστεί διεθνώς ότι η διαπίστωση οποιουδήποτε προβλήματος υγείας στα πρώιμα στάδιά του, καθιστά πολύ πιθανότερη την αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Ο τομέας της προληπτικής ιατρικής κερδίζει συνεχώς έδαφος επειδή όχι μόνο αποτελεί ασπίδα για την υγεία μας, αλλά και γιατί γίνεται σε σύντομο χρόνο και ανώδυνα.
Στον τομέα αυτό ο Δείκτης Υγείας σας βοηθά έχοντας καταρτίσει τη δική του πρόταση για ένα πλήρη προληπτικό έλεγχο.

Designed and Developed by Web Rely

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.